Carnival Shop - App


Carnival Shop - App

Carnival Shop   Free


  Tags: Shopping


App Information

  Seller:    Kastriot Kastrati   App Size:    20.66 MB  Category: Shopping
  App Release Date:    26 / May / 2023   Curr Version Release Date:    31 / May / 2023   App Price:    Free
  App Min Version:    13.0   App Version:    1.1.4   App Adult Rating:    4+
  Is Game CenterEnabled:     App Developer:    Kastriot Kastrati  App Bundle Id:    com.digitalflow.carnival
 Currency:    USD   App iPhone Compatibility:    Requires iOS 13.0 or later  App Kind:    Software

Whats New

General bugfixes


App Description

Carnival është dyqan i këpucëve me trendet më të fundit të modës. Ofron përzgjedhje të shumëllojshme të koleksioneve për mbathje për çdo sezonë, si për femra ashtu edhe për meshkuj. Gjeni një laramani ngjyrash të mbathjeve dhe shumë aksesorëve të tjera si, çanta, doreza, shalle, syze, rripa dhe kapele. EKSPLORO TRENDET E FUNDIT Shfletoni një koleksion të gjerë këpucësh për çdo kohë dhe çdo event. Nga atletet sportive deri tek taket elegante, me modelet më të fundit për të plotësuar stilin tuaj unik. Qëndro në hap me trendet e fundit! PËRDORIM DHE QASJE E LEHTË Carnival e bën të lehtë gjetjen e këpucës të përsosur duke ju ofruar opsione të këpucëve në bazë të asaj se çka mund të ju pëlqej. Këto opsione ju mundësojnë të bëni një zgjedhje të shpejt për madhësinë, ngjyrën, stilin dhe preferencave tjera që keni.. KRIJO LISTËN TËNDE ME MË TË PREFERUARAT Keni gjetur një këpucë që ju pëlqen, por nuk jeni gati për ta blerë? Nuk ka problem! Carnival ju lejon të krijoni listën e këpucëve të preferuara, duke siguruar që të mos humbisni kurrë gjurmët e stileve tuaja të preferuar. Mbani të organizuar koleksionin tuaj të këpucëve brenda aplikacionit! INFORMOHU Bëhuni i pari që informohesh për koleksionet e reja, ofertat dhe zbritjet në Carnival.

App iPhone Screenshots

https://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource116/v4/98/f6/14/98f614a6-604c-a65c-804f-435efda9f215/fbaa84cf-f4ba-4b0c-8a21-33f1d5bba54c_1.jpg/392x696bb.jpghttps://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource116/v4/3b/81/38/3b81382a-6697-ca30-91c7-cf5dc38110dc/48361cd1-5fba-441b-acb8-85fcea2ba242_9.jpg/392x696bb.jpghttps://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource126/v4/9f/54/2a/9f542aac-3100-0793-05e2-7f19ca6e488f/cc4f6bec-b88a-409d-826e-380618f2f642_8.jpg/392x696bb.jpghttps://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource116/v4/c7/cd/81/c7cd8121-45ed-8171-d1de-218e45084184/aa60eb31-30c3-4cc5-9dc8-251299668b05_2.jpg/392x696bb.jpghttps://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource116/v4/29/3d/06/293d0696-9113-de4c-141d-439ecbae6abd/b9943893-cb2c-4298-8b4c-9b658c3cd7a7_3.jpg/392x696bb.jpghttps://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource126/v4/21/3a/4b/213a4b6e-2433-85de-59ca-5d4af058ca11/90204905-3481-44d1-b79c-a47a0b880256_4.jpg/392x696bb.jpghttps://is4-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource126/v4/ab/6e/10/ab6e106f-675c-b33a-879d-7712bc22e2db/c6d4ad2b-009a-436e-be55-5af61d7039d1_5.jpg/392x696bb.jpghttps://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource126/v4/65/2d/98/652d9857-f096-0775-851e-95d3854a0ba9/613f9151-69a4-4202-a14a-1752f2370478_7.jpg/392x696bb.jpghttps://is4-ssl.mzstatic.com/image/thumb/PurpleSource126/v4/ce/96/74/ce9674b7-7f85-cb89-a8b0-f5bd7d1e48da/80bf0878-b59c-445e-ba63-94ef82f3bce8_6.jpg/392x696bb.jpg

App Supported Devices

#
Device Name
1
iPad Pro Sixth Gen Cellular
2
iPad Pro Sixth Gen
3
iPad Pro11 Fourth Gen Cellular
4
iPad Pro11 Fourth Gen
5
iPad Tenth Gen Cellular
6
iPad Tenth Gen
7
iPhone 14 Pro Max
8
iPhone 14 Pro
9
iPhone 14 Plus
View All

More Apps By - Kastriot Kastrati

View All  

 • Gentli
 • Carnival Shop
 • Carnival B2B

Top Apps In - Shopping

View All  

 • Temu: Shop Like a Billionaire
 • SHEIN - Shopping Online
 • Amazon Shopping
 • Walmart: Shopping & Savings
 • Shop: All your favorite brands
 • Nike: Shoes, Apparel, Stories
 • Etsy: Custom & Creative Goods
 • eBay Marketplace: Shop & Sell

keyboard_arrow_up